Welkom, u kunt hier Inloggen of Registreer

Edam-Volendam Opinie

U bent hier: HomeForum home → Onderwerpen → Politiek → Thread

   

Je moet maar het LEF hebben:

Totaal aantal reacties: 18

Geregistreerd 2014-04-08

PM

Aan de definitieve versie van je moet maar LEF hebben wordt gewerkt.

     

Totaal aantal reacties: 213

Geregistreerd 2014-02-03

PM

Daar zijn zondebokken voor opgeofferd. Door de macht van een bestuur die zich bij dit onderwerp als een soort maffia gedroeg om hun eigen aandeel in de ramp te verdonkeremanen

     

Totaal aantal reacties: 2

Geregistreerd 2014-04-12

PM

Beste Lezers,

Even een reactie, de waarheid staat boven de leugen. En niet andersom! Het moge duidelijk zijn, dat alleen de tijdgeest hierin zijn werk moet doen. Alle brieven zijn al geschreven, en doen in stilte hun werk. Wie weet is verantwoordelijk. Onze gezinnen worden bewust, willens, wetens vermoord. Abortus-Euthanasie- Donor legalisering van het menselijk lichaam, drugs legalisering enz.

M.a.w. dit alles is moord met voorbedachten rade. Als een lichaam voor donorcodicil wordt vrijgegeven, dan wordt men levendig gevild. Wanneer iemand echt dood is en koud is, dan kan men niets meer doen met de desbetreffende organen. Men moet nog warm zijn om levendig gevild te kunnen worden.

Is men vergeten dat er een God’s gericht in de Gemeente Edam-Volendam is afgegeven? Dat er veertien kinderen (brandslachtoffers door opzettelijk nalatig bestuur) met een leugen zijn begraven. Welnu, aan de Gemeente Edam-Volendam is medegedeeld dat de weegschaal van goed en kwaad zal worden recht getrokken vanuit Volendam voor de gehele wereld.

Dit alles zal zich voltrekken. Dit alles behoeft geen verdere uitleg. De geschiedenis herhaalt zich, want wie niet horen wil moet maar voelen.

Eerherstel van God’s Geboden.

P.M. Schilder