Welkom, u kunt hier Inloggen of Registreer

Edam-Volendam Opinie

U bent hier: HomeForum home → Onderwerpen → Politiek → Thread

   

Groot-Waterland Moderatie Of Digitale Modderpoel ?

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Quote uit ‘over http://www.groot-waterland.nl’

De privacy van de leden van het forum en het reageren op de artikelen wordt zo goed mogelijk gewaarborgd. Dit betekent dat gegevens betreffende de leden niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij hieraan justitiële redenen ten grondslag aan liggen.


Ha. En dan nu nog mijn eigen inlog terug
Zo zie je maar: inbrekers en dieven komen altijd te pas.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Maar we worden gelezen !


TMN / Tom Veerman 3 november 2017 20:50 uur
Fred de beroepsaugurk heeft tegenwoordig een eigen scheldsite waar hij uit alle macht Piet Reijers onderuit probeert te halen. Bij gebrek aan publiek probeert ie maar weer s hiero.

En dat mag van Piet want die is de beroerdste niet.

Nou beste hr. Veerman ‘t mag niet van Piet. Bang als hij is dat de waarheid over hem gezegd wordt ben ik verbannen. Zelfs verboden alleen al op de site te kijken. Gek genoeg mag de een iets wel (schelden / domme dingen schrijven / manipuleren) wat de ander niet mag. Gevraagd naar de regels (die voor iedereen zouden moeten gelden) blijft het stil.

Er is maar één regel: de belangen van Piet Reijers.
Types als Tom Veerman en het kliekje rond Piet begrijpen niet dat ze (ook zij) door hem misbruikt worden.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Het is u misschien opgevallen dat het topic
‘Webmaster Piet Reijers Manipuleert Er Weer Lustig Op Los’ tijdelijk is verwijderd.

De gehele inhoud blijft voor u op aanvraag bereikbaar via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Piet Reijers Manipuleert Er Weer Lustig Op Los - Conclusies
Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland.nl verwijdert op zijn forum reacties die vragen om meer info en transparantie over bijvoorbeeld het dossier ’ Europaplein-Volendam’. Vragen worden niet op prijs gesteld. De info blijkbaar geselecteerd

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland.nl loopt te klooien met mijn wachtwoord
dat hij helemaal niet hoort te weten.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland.nl staat de ene persoon wel en de andere persoon juist weer niet toe om opmerkingen van persoonlijke aard / over personen te maken.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland.nl refereert steeds maar weer aan ‘spelregels’ waar bezoekers van zijn forum zich aan dienen te houden maar vertelt niet welke die spelregels zijn. Die zitten alleen in zijn hoofd en worden door hem naar hartelust ge-interpreteerd en naar eigen goeddunken toegepast.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland.nl verwijderd niet alleen reacties van maar ook het account van mensen die hem niet bevallen / mensen die dingen schrijven die hem niet uitkomen. Hij erkent daarmee open en bloot zijn verborgen (VVD (?)-agenda.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland.nl maakt het verbannen gebruikers niet alleen onmogelijk om nog te reageren maar zelfs ook om zijn website / facebook te bezoeken. Hij sluit hen uit van een openbaar toegankelijke site door een blokkade op ip-nummer.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland.nl staat op zijn forum wel toe dat bepaalde gebruikers (‘het kliekje van Piet’) personen die verbannen zijn beledigen/belachelijk maken/in een kwaad daglicht stellen zonder dat zij zich daar nog tegen kunnen verweren.

Uitgangspunten van de webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland zelf (De man van ‘recht-door-zee’ en ‘moet-kunnen’ en ‘vrijheid van meningsuiting’) blijken nog slechts selectief van toepassing.

Als webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland een fout maakt geeft hij die niet toe maar maakt er een grap over (die voor de betrokkenen niet grappig is).

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland steelt tweets van twitter en plaatst die vervolgens via een eigen account maar wel op naam van betreffende personen alsof zij ze zelf geschreven hebben op zijn site. Hij probeert daarmee de indruk te wekken dat maatschappelijk belangrijke personen (burgemeesters - politici - leidinggevenden) meedoen op zijn forum ofschoon zij zelf van niets weten.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland geeft niet om de Nederlandse Grondwet en de Nederlandse Justitie / Wet en acteert met grote regelmaat in strijd hiermee.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland liegt over de invloed van zijn site en over het aantal bezoekers dat er zou komen.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland steelt al zijn ‘nieuws’ van andere media. Hij manipuleert daarmee een zuivere beeldvorming en nuance die andere media wel betrachten.

Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland heeft zich in de hele communicatie tussen mij en hem inconsistent en inconsequent betoont. De man blijkt volstrekt onbetrouwbaar.

     

Totaal aantal reacties: 343

Geregistreerd 2014-01-17

PM

even - qua vreemdelingenhaat een zijsprongetje naar een reactie in de zwartepietendiscussie.

japio / Jaap Veerman 19 november 2017 03:11 uur over de protesten tegen zwarte pieten:
gelijk begeleiden t ijselmeer in, vaart de sint er vanavond overheen!!!

TMN / Tom Veerman
Het is mooi om te zien dat die Friezen de ballen hebben om deze zielige figuren tegen te houden

vanilla / C. Tol 19 november 2017 11:38 uur
Goeie actie! En nou kan ie wel weer effe met dat gedram, gekwets en gemiep van een handjevol slampampers

Waarvan akte
en
wordt vervolgd

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Webmaster Piet Reijers maakt er maar weer eens een zooitje van. De man van ‘Recht-Door-Zee’ vaart tegenwoordig in de door hemzelf gecreërde modderpoel maar weer eens zijn criminele rondjes.
De man is volledig van het integere padje af en laat zich - hoeriggewijs - tegenwoordig gebruiken om de zittende elite een plezier te doen. Ben benieuwd wat de prijs of de tegenprestatie is. Of het dwangmiddel ?

N.a.v. het (weer uit de NiVo gestolen) artikel:
Nieuwbouw in Volendam en uitbreiding in Edam Klaas Puul
15 november 2017 | categorie: Edam-Volendam | bron: NIVO

De omvang van het nieuwe bedrijfspand van Klaas Puul aan de Hyacintenstraat komt steeds meer in beeld. De opbouw van de staalconstructie is in volle gang. Ook in Edam wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van het pand van Klaas Puul B.V. De bouw van de uit-breiding is daar al op het hoogste punt beland.

Het nieuwe bedrijfspand in Volendam beslaat een oppervlakte van 5.506 vierkante meter en wordt gespecialiseerd in koelverse producten. De huidige ontdooi- en kookfaciliteiten zullen straks verhuizen naar Edam, waar tegelijkertijd 2.000 vierkante meter wordt gebouwd.

In 2018, als Klaas Puul B.V. vijftig jaar bestaat, zullen de nieuwbouw-projecten op feestelijke wijze worden opgeleverd.


reacties op “Nieuwbouw in Volendam en uitbreiding in Edam Klaas Puul”

resistencia / Tim Veerman 16 november 2017 21:43 uur
Een geweldig bedrijf en verdiend alle lof voor deze grote stappen richting de toekomst.

Snaartje / Anita Kroon 17 november 2017 12:37 uur
Ja, echt fantastisch dat we de komende dertig jaar opgescheept blijven zitten met zeer zwaar verkeer door een dorp. Staat vast in de Bijbel.

Jumbo / Tom Veerman17 november 2017 18:11 uur
Is inderdaad prachtig. Nu snel Dirk ook weer opbouwen dan is de hele straat weer op orde.

Jan Zwarthoed 18 november 2017 09:34 uur
Je zal er maar wonen! De prijs van je huis is gehalveerd met zo een uitzicht.
Moet kunnen.

Rene Veerman 18 november 2017 10:29 uur
Was er eerder sprake van een ander ontwerp ?

smartsys / Jeroen Leeflang 21 november 2017 13:01 uur
@Rene Veerman,

De gemeente was van plan het industrieterrein in Edam aanzienlijk te vergroten.
Klaas Puul zou dit hele stuk grond gaan betrekken en middels een ruil constructie zou de grond in Volendam terug naar de gemeente gaan.
Zodoende konden er 2 vliegen in 1 klap geslagen worden.
Een stuk nieuwbouw grond midden in Volendam en een groot stuk minder verkeer midden in het dorp.
Echter…plotseling waren ze daar weer. De linksche rukkers die een stukje weiland belangrijker vinden dan het welzijn van honderden medeburgers.
Deze linksche klojo’s zijn er bij Raad van Staten op gaan wijzen dat er in Purmerend op de Baanstede nog ruimte zat vrij is en dat dat eerst maar eens volgebouwd moet worden alvorens er nog meer “uniek” vogelbroed gebied wordt opgeofferd.
Helaas heeft onze gemeente niets te maken met de Baanstede en kan men dus geen grond ruilen. Oftewel Klaas Puul zou het volle pond moeten betalen voor grond in de Baanstede en onze gemeente zou het volle pond moeten betalen voor de grond van Klaas Puul in Volendam. Hoewel dit in theorie een opties was geweest, zou de grondprijs dermate hoog worden, dat er hele dure woningen of flats gebouwd moeten worden om een en ander ooit rendabel te krijgen.
Oftewel dankzij prutswerk bij RvS en dankzij enkele bomenknuffelaars zit de kern van Volendam de aankomende 50 jaar gewoon nog met tientallen vrachtwagen bewegingen per dag wat waarschijnlijk alleen maar toeneemt.

J Regter 21 november 2017 16:54 uur
@smartsys,

Nu heb ik het etiket links voor wat dat ook waard mag zijn, (Ik blijf er bij dat dat achterhaalde begrippen zijn) maar dat is inderdaad idioot. Wederom een gemiste kans. De dijkwijk heb ze jaren tegen weten te houden met broedende vogeltjes, en dan vooral die al reeds voorzien waren van een woning.

Ze kunnen nu nog etteren over het door trekken van de N244 of het aan te leggen parkeerterrein naast het busstation Edam. Hoe kunnen we het de gemeenschap zo duur mogelijk maken om daar onze stempel op te drukken? Dat is een van de belangrijkste vragen die in de knuffelkringen leeft.

Jan Zwarthoed 21 november 2017 17:50 uur
Als een burger een schutting of overkapping plaatst op hun erf en het wijkt iets af, dan komt er een boete van de gemeente of het geheel moet worden gesloopt en aangepast. Het past dan zogenaamd niet in het straatbeeld. Dit kan wel, een spuuglelijk gebouw midden in een woonwijk!! Waarom, als daar toch gebouwd wordt, geen mooi gemetselde gevel? Heeft bouw en woningtoezicht, of hoe die commissie ook mag heten, hier geen gigantische steek laten vallen om dit gedrocht uit de grond te laten stampen.
P.s. Ik stem niet links en niet rechts, maar midden.

paul / Paul Wante 21 november 2017 18:50 uur
Mooi is inderdaad anders, midden in een woonwijk. Ben het volkomen eens met Jan Zwarthoed, je zal er maar wonen. Zon van die kant hoef je niet meer te verwachten. Ik snap ook niet dat dit gebouwd mag worden op deze plek, als hier die “linksche rukkers” debet aan zijn, dan is dit zeer triest te noemen. Niets ten nadele van Klaas Puul die werkgelegenheid biedt, maar dit moet je daar gewoon niet willen….

Zou iemand smartsys / Jeroen Leeflang c.s. duidelijk kunnen maken dat de échte boeven niet die (quote) Linksche Rukkers’ of ‘boomknuffelaars’ of ‘Linksche Klojo’s’ zijn maar dat de echte boeven op Fort Stadskantoor werken of in de gemeenteraad zitten ? Zij zijn het die zich door de lokale tribale maffia (waar de familie Puul ook onder valt) laten koeieneren en misbruiken. Bouwen-bouwen-bouwen en het liefst een grote fabriek als centrum van je dorp. Dát goedkeuren is het gedrag van maffiose knechtjes met teveel verstrengelde (familiaire) belangen.

zie ook:
https://www.facebook.com/mooi.waterland
20 november 2017 om 18:43 ·
en
http://www.groot-waterland.nl 15 november 2017

UPATE: ik begrijp uit reacties dat ik het weer eens niet goed heb begrepen of niet goed heb uitglegd.
Het is niet zo moeilijk. Als je als lokaal bestuur besluit om géén industriële activiteiten meer in je woonkern te willen is dat een helder uitgangspunt. De rest van de besluitvorming wordt dan gemakkelijker: Nee= nee.

Blijkbaar zijn er in de kom Volendam nog steeds mensen die zich met die besluitvorming kunnen bemoeien en invloed kunnen uitoefenen. Omdat ze de macht hebben en die willen houden. Uit eigenbelang. Desnoods ten koste van de ‘eigen’ bevolking. De Groot-Volendamse gedachte is (nog) niet dood.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

‘Topic Closed’  meldt de webmaster van groot-waterland. Hij heeft het weer eens volledig uit de hand laten lopen met zijn niet-bestaande regels&afspraken;. Ik sla het maar even op alvorens het in de digitale eeuwigheid verdwijnt. (webmaster Piet Reijers is heel goed in het laten verdwijnen van zaken die hem niet welgevallig zijn) Of is hij weer eens teruggefloten door de lokale camorra ?!

Nieuwbouw in Volendam en uitbreiding in Edam Klaas Puul
15 november 2017 | categorie: Edam-Volendam | bron: NIVO

 

De omvang van het nieuwe bedrijfspand van Klaas Puul aan de Hyacintenstraat komt steeds meer in beeld. De opbouw van de staalconstructie is in volle gang. Ook in Edam wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van het pand van Klaas Puul B.V. De bouw van de uit-breiding is daar al op het hoogste punt beland.

Het nieuwe bedrijfspand in Volendam beslaat een oppervlakte van 5.506 vierkante meter en wordt gespecialiseerd in koelverse producten. De huidige ontdooi- en kookfaciliteiten zullen straks verhuizen naar Edam, waar tegelijkertijd 2.000 vierkante meter wordt gebouwd.

In 2018, als Klaas Puul B.V. vijftig jaar bestaat, zullen de nieuwbouw-projecten op feestelijke wijze worden opgeleverd.


 


13 reacties op “Nieuwbouw in Volendam en uitbreiding in Edam Klaas Puul”


resistencia 16 november 2017 21:43 uur
1
Een geweldig bedrijf en verdiend alle lof voor deze grote stappen richting de toekomst.

Snaartje 17 november 2017 12:37 uur
2
Ja, echt fantastisch dat we de komende dertig jaar opgescheept blijven zitten met zeer zwaar verkeer door een dorp. Staat vast in de Bijbel.

Jumbo 17 november 2017 18:11 uur
3
Is inderdaad prachtig. Nu snel Dirk ook weer opbouwen dan is de hele straat weer op orde.

Jan Zwarthoed 18 november 2017 09:34 uur
4
Je zal er maar wonen! De prijs van je huis is gehalveerd met zo een uitzicht.
Moet kunnen.

Rene Veerman 18 november 2017 10:29 uur
5
Was er eerder sprake van een ander ontwerp ?

smartsys 21 november 2017 13:01 uur
6
@Rene Veerman,
De gemeente was van plan het industrieterrein in Edam aanzienlijk te vergroten.
Klaas Puul zou dit hele stuk grond gaan betrekken en middels een ruil constructie zou de grond in Volendam terug naar de gemeente gaan.
Zodoende konden er 2 vliegen in 1 klap geslagen worden.
Een stuk nieuwbouw grond midden in Volendam en een groot stuk minder verkeer midden in het dorp.
Echter…plotseling waren ze daar weer. De linksche rukkers die een stukje weiland belangrijker vinden dan het welzijn van honderden medeburgers.
Deze linksche klojo’s zijn er bij Raad van Staten op gaan wijzen dat er in Purmerend op de Baanstede nog ruimte zat vrij is en dat dat eerst maar eens volgebouwd moet worden alvorens er nog meer “uniek” vogelbroed gebied wordt opgeofferd.
Helaas heeft onze gemeente niets te maken met de Baanstede en kan men dus geen grond ruilen. Oftewel Klaas Puul zou het volle pond moeten betalen voor grond in de Baanstede en onze gemeente zou het volle pond moeten betalen voor de grond van Klaas Puul in Volendam. Hoewel dit in theorie een opties was geweest, zou de grondprijs dermate hoog worden, dat er hele dure woningen of flats gebouwd moeten worden om een en ander ooit rendabel te krijgen.
Oftewel dankzij prutswerk bij RvS en dankzij enkele bomenknuffelaars zit de kern van Volendam de aankomende 50 jaar gewoon nog met tientallen vrachtwagen bewegingen per dag wat waarschijnlijk alleen maar toeneemt.

J Regter 21 november 2017 16:54 uur
7
@smartsys,
Nu heb ik het etiket links voor wat dat ook waard mag zijn, (Ik blijf er bij dat dat achterhaalde begrippen zijn) maar dat is inderdaad idioot. Wederom een gemiste kans. De dijkwijk heb ze jaren tegen weten te houden met broedende vogeltjes, en dan vooral die al reeds voorzien waren van een woning.

Ze kunnen nu nog etteren over het door trekken van de N244 of het aan te leggen parkeerterrein naast het busstation Edam. Hoe kunnen we het de gemeenschap zo duur mogelijk maken om daar onze stempel op te drukken? Dat is een van de belangrijkste vragen die in de knuffelkringen leeft.

Jan Zwarthoed 21 november 2017 17:50 uur
8
Als een burger een schutting of overkapping plaatst op hun erf en het wijkt iets af, dan komt er een boete
van de gemeente of het geheel moet worden gesloopt en aangepast. Het past dan zogenaamd niet in het straatbeeld.
Dit kan wel, een spuuglelijk gebouw midden in een woonwijk!! Waarom, als daar toch gebouwd wordt, geen mooi gemetselde gevel?
Heeft bouw en woningtoezicht, of hoe die commissie ook mag heten, hier geen gigantische steek laten vallen om dit gedrocht
uit de grond te laten stampen.
P.s. Ik stem niet links en niet rechts, maar midden.

paul 21 november 2017 18:50 uur
9
Mooi is inderdaad anders, midden in een woonwijk. Ben het volkomen eens met Jan Zwarthoed, je zal er maar wonen. Zon van die kant hoef je niet meer te verwachten. Ik snap ook niet dat dit gebouwd mag worden op deze plek, als hier die “linksche rukkers” debet aan zijn, dan is dit zeer triest te noemen. Niets ten nadele van Klaas Puul die werkgelegenheid biedt, maar dit moet je daar gewoon niet willen….

Piet Hein 22 november 2017 14:25 uur
10
VRAAG aan de webmaster:
Hier wordt redelijk vaak de term “linksche rukkers” gebruikt.
Mogen we straks dan ook de term “rechtse flikkers” gaan gebruiken?????

smartsys 22 november 2017 15:41 uur
11
Noem het zoals je het noemen wil.
Ik benadeel niemands seksuele geaardheid. Wat je nu met “rechtse flikkers” suggereert, is dat alle rechtsdenkenden homoseksuelen zijn en volgens mij klopt dat niet.

Feit is dat er weinig “rechtse rukkers” zijn die tegen bebouwing zijn en dus is het voornamelijk de links man of vrouw , die vanuit hun (vaak hypocriete) “hart” voor de natuur of het milieu hier wel tegen is.
Op zich niets mis mee, maar in dit geval is vooral het milieu én de gezondheid van vele mede dorpsgenoten dat ten koste gaat om een paar honderd m2 weiland te behouden.

Dit voortschrijdend inzicht ontbreekt keer op keer. Eens in de 50 jaar doet er zich een unieke kans voor om een TE groot bedrijf uit de kern van een dorp te verplaatsen naar een buitenrand waardoor het milieu, het esthetisch aanzien en de gezondheid van dorpsbewoners profijt heeft, maar DAT wordt niet gezien. Een stukje weiland en eigenbelang staan voorop. Nu moeten we weer 50 jaar wachten op een volgende kans en die ga ik niet meer meemaken. Vele generaties zullen zich nu weer gaan afvragen?

Waarom staat hier zware industrie midden in het dorp?

En het antwoord wat daarop gegeven kan worden is: Ooit was dit de rand van het dorp. Het dorp is er omheen gegroeid en toen stond het er middenin. Het is te duur om zo’n bedrijf even te verplaatsen, maar in 2017 was er DE unieke kans om het te verplaatsen.
Er was een groot stuk weiland beschikbaar, waar nu dat stuk industriegebied is, er was geld om alles nieuw te bouwen buiten de woonkern en hier had een mooi parkje kunnen komen met een zooi huizen, maar een aantal bomen knuffelaars en kortzichtige sukkels hebben de verhuizing van dat bedrijf tegengehouden. Waarom? Omdat dat weiland toch wel erg belangrijk was ofzo en daarom rijden er nu nog steeds iedere dag tientallen vrachtwagens door jouw straat met fijnstof, lawaai, trillingen en andere giftige zooi tot gevolg en daarom moet ook iedere 2 jaar al deze straten in deze buurt opnieuw bestraat worden, want die vrachtwagens zijn gewoon te zwaar.
Die mensen, die hier toen op tegen waren, hebben mooi tot hun 100e van hun vrije uitzicht en vogeltjes in het weiland kunnen genieten, maar veel mensen die langs deze weg woonden, zijn vroegtijdig achter de kerk beland door rare ziektes. Het had niet met die weg te maken, zegt men, maar het valt wel op.

Jan Punt 22 november 2017 16:34 uur
12
aantal bomen knuffelaars en kortzichtige sukkels = Linksche aftrekkers.
Duidelijk omschreven Smartsys. Maar het goedvolk zal het wel weer beter weten.

Webmaster 22 november 2017 21:23 uur
13
#topic closed

 

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Ter info: ik lijk weer in gratie aangenomen op groot-waterland.

De reden lijkt mij dat gebleken is dat mij verbannen niets verandert aan het probleem van groot-waterland.
De dommige schreeuwende anonymi bleven en blijven ook tijdens mijn afwezigheid dommige anonieme prietpraat en onzin roeptoeteren en anoniem andere gasten onderuit halen beledigen en in mijn geval zelfs bedreigen.

Het zal toch niet de bedoeling zijn dat ik daar iets aan ga doen ?

U kunt nu de weddenschap invullen hoelang webmaster Piet Reijers er over gaat doen om zijn eigen regels weer lukraak en selectief toe te gaan passen en bij het eerst-het-beste teken van kritiek de knop weer omzet. Ik ga voor maximaal 3 dagen.Dan gaat het digitale luikje weer dicht.

De regel waar zelfs webmaster Piet Reijers zich niet aan kan onttrekken is&blijft;:
wie met pek omgaat wordt ermee besmet. In zijn geval: wie in de stront roert gaat er naar stinken.

Dat ik met een niet door mij verkozen semi-anoniem account weer me de boefjes mee mag doen
voorspelt sowieso al niet veel goeds.

Het goede nieuws is dat er nog steeds mensen-die-er-wel-toe-doen niet anoniem en met verstand van zaken (ondanks de vunzigheid die bijvoorbeeld types als TMN/Tom Veerman J.Regter/? J.H.Gelijk/? Vanilla/C.Tol Willem Wouters/Albert veerman en aanverwante destructieve nitwitten inbrengen) doorgaan. Op hoop van zegen en bij gebrek aan beter maar ze doen het wel. Complimenten.

Maar daarover vandeweek meer.

Vooralsnog is deze boodschap nog steeds actueel: http://evodammer.blogspot.nl/2017/08/concept.html

UPDATE:
Nou….........dat ging lekker snel: een uurtje later alweer een mail van webmaster Piet Reijers.
Ik lig er weer uit. Geen reden. Niets gepubliceerd op zijn site. Gewoon weg. Omdat het kan.

Your access to this site /www.groot-waterland.nl has been limited
Your access to this service has been temporarily limited. Please try again in a few minutes. (HTTP response code 503) Reason: Manual block by administrator

Het blijft toch een wonderlijke man.
lees ook: http://www.groot-waterland blijft een strontbak
http://evodammer.blogspot.nl/2017/11/website-groot-waterland-blijft-een.html

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Het is teveel eer maar toch maar even dit voorbeeld voor in het archief.

Op http://www.groot-waterland schrijft iemand dat het wellicht een goed idee is om op een aantal seniorenwoningen in voorheen de Zeevang/Oosthuizen die in eigendom zijn van de gemeente zonnepanelen te zetten. En om een tegel-taks in te voeren. Keurige mevrouw. Keurige reactie. Goed positief idee.

TMN/Tom Veerman komt niet verder dan onderstaande reactie. Een reactie die niet alleen stuitend dom is (tegels laten je erfje juist sneller verzakken / het is in de kom Volendam niet erger dan elders) maar ook nog eens hyper-agressief naar ‘jullie’ (bewoners Oosthuizen) toe want hij woont ‘hier in Volendam’. (letterlijk ‘wij in Volendam’)

Een webmaster die dit soort shit laat staan en randdebielen als die Tom Veerman de ruimte geeft is medeplichtig aan het promoten van de kommenstrijd - het promoten van stupiditeit - het promoten van anonieme agressie op internet. Ach ja. Piet Reijers hè. Wat anders te verwachten.

Tijd voor een internet-taks. Kunnen Tom Veerman en Piet Reijers voor eigen rotzooi betalen.

TMN / Tom Veerman 28 november 2017 07:25 uur
Hier in Volendam hebben we grond die nogal snel verzakt. Zonder tegels is mijn grond onder mijn straatje een soort sinkhole. Mijn suggestie is om bij jullie het riool extra zwaar te belasten zodat wij tegel-subsidie krijgen om te voorkomen dat we hier nog verder onder de waterspiegel gaan zakken.

En daarna gaat de gek onverdroten verder:

Een vrij idiote ‘suggestie’. Mensen straffen omdat ze hun eigen grond verharden.  Met dezelfde redenatie was Nederland allang overstroomd.

Gelukkig mogen we van de EU weer 5 jaar vooruit met glyfosaat ipv die laagfrequente fijnstofverspreidende onkruidborstelvoertuigen.

Hierbij de suggestie om alle groensokken extra te belasten vanwege de onnodig dure verdelging. Round up is ongevaarlijk, schoner en voordelig.

 

vanilla / C.Tol 28 november 2017 16:45 uur
6lol@ TNM

Jan Zwarthoed 28 november 2017 18:23 uur
Beton, voor en achter, probleem opgelost.


Nou - dit was voorlopig wel weergenoeg aandacht voor deze sneue mensen en de criminele webmaster die dit allemaal maar toelaat.

P.S. 1
En altijd goed blijven oppassen voor dit soort mensen.
Sneue types die hun eigen ‘grapje’ moeten aanwijzen door er ‘ha-ha’ bij schrijven.

J.H. Gelijk 30 november 2017 20:07 uur
.......wég met die ouwe meuk. Haha….......

P.S. 2
Er is altijd baas boven baas. De anonieme Jan Punt (zegt dat hij dit niet leest maar kijkt elke dag) is zó jaloers op bovenstaande vermeldingen dat hij/zij er nog maar een schepje bovenop doet.
Zijn/haar denkkronkels wil ik u niet onthouden:

Jan Punt 01 december 2017 21:10
Fred: jouw reacties zijn pas niet waar. Roddels van horen zeggen of eigenwijze Edammer wijsheden. Owee als iemand er tegen in gaat. Je opiniesite waar alleen jij en je WC-eend vriend rondhangen hoeft geen mens te zien. Je mag er alleen reageren als jij het goedkeurt, narcistisch gedrag all the way. En je Evodammersite waar je al sinds jaar en dag je onvrede uit over Piet, de gemeente en iedereen die niet als jij denkt zit geen mens op te wachten. Doodzonde van je tijd om daar jouw waarheden te gaan lezen. Op je tomeloze inzet tegen zwerfvuil na ben je een trieste man. Die nu onder de naam Agnes je O zo gehate Facebook onveilig maakt. Get a life!! Note: is je vrouw Agnes? Of is het een stoute droom om met een bhtje te lopen?

En omdat ik de beroerdste niet ben nóg meer aandacht voor de ‘mening’ van deze clown:
Jan Punt:

Hans, jij mag die kuttouristen allemaal hebben. Die 20 ondernemers op de dijk staan niet model voor de rest van de inwoners. Veel plezier ermee in je kleine Amsterdam. Als je oude wegzakkende half verrotte huis wat ooit van vurenhout en halfbakken stenen werd gemaakt even tot monument wordt bestempeld moet je blij zijn? We verdienen niet allemaal 4500 in de maand he. We wonen niet allemaal in het rijke Edam.

Wonderlijk toch dat mensen eerst zeggen dat ik ongelijk heb en dan zelf bewijzen dat ik gelijk heb.
En hoe sneu ze zijn.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Er komt geen eind aan.

Wat te denken van deze: (toppunt van intelligentie)

Hein Runderkamp Als we heel edam nou tot Monument verklaren kunnen we de boel in 1 klap slopen. Met Fred erbij.

Of deze: (‘t kan nóg dommer ?! / geen woord over het onderwerp maar alleen over mij)
Els Kes-Greuter Beste Fred, in jouw verweer stel je dat je niet ingaat op individuele gevallen. Ik moet je dan toch even corrigeren , jouw vorige schrijven is een directe persoonlijke aanval op mij als persoon je schrijft vier keer lees brief Kes, met nog een aantal lelijke dingen. Ik vind deze reactie tamelijk laf. Ik raad je aan om je persoonlijke principiële onmacht een beetje in te dammen je praat over zaken waar je totaal niet bij betrokken bent geweest, het komt tamelijk dom over dat geschrijf van jouw, als je zo door gaat dan zal dit account ook nog wel een keer in de ban gaan.

Nog meer in de ban ? Kanniewachte.
Vervelend hè: mensen met - wel onderbouwde - een mening.

De slotvraag blijft wie er naar Noord-Korea wil verhuizen.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Iedereen mag hier schrijven wat hij of zij wil.


schrijft Willem Wouters / Albert Veerman op 3 december 2017 12:47 uur
op de site van Groot-Waterland.

Lijkt me niet hè. Je mag anoniem blijven. Je mag schrijven wat je wilt.
Als je maar schrijft wat webmaster Piet Reijers wil dat jij schrijft. Meestal
rechts - ongenucanceerd - racistisch getint en niet schadelijk voor de vriendjes van webmaster Piet Reijers.

Foutje van hr. Albert Veerman.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Maar het kan nóg gekker:

n.a.v. de 3e aflevering van de waanzinnige serie over misstanden in Volendam (een serie van Kees Tol in de NiVo in on-volendams Folledams) reageert ene Sjors van Santen.

Sjors van Santen 04 december 2017
Het is best wel erg dat dit soort berichtgeving vol fouten zonder enige vorm van moderatie op het internet komt. Groot-Waterland doe hier wat aan. Jullie geven een podium aan nepnieuws, oproerkraaiers, inmengers, beïnvloeders en ander gespuis. Iedereen die een beetje iets van internet weet kan jullie website volzetten met nepberichten. Doe hier wat aan. Anders is het internet genoodzaakt een petitie te starten voor het sluiten van jullie forum der anonieme zuurpruimen van Groot Waterland. #hetisdeschuldvanderabobank.

Jan Punt Juist. Jij mag alles van iedereen vinden en schrijven maar als iemand tegengas geeft op zijn of haar manier komt jouw intellectuele niveau weer boven drijven. Schoolmeester met een afwijking voor de baast spelen blijft er blijkbaar voor altijd inzitten. Jammer dat we niet in je klasje zaten he, dan kon je met een liniaal er op los roeien.

Lijkt me iemand met een onderwijs-trauma ?
Kortom: alle gekken verzamelen !

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Tja meneer of mevrouw A. Schilder. U heeft gelijk. Normaal gesproken zou zo’n artikel uit Medemblik over plastic-afval-niet-meer-gescheiden-ophalen kunnen rekenen op mijn commentaar. Omdat zulks manipulerende onzin wel wat tegenwerping kan gebruiken.

U kunt het commentaar vinden op de site van Medemblik Actueel: https://www.medemblikactueel.nl/2017/12/05/edam-volendam-stopt-als-eerste-met-de-plasticafvalbak-wie-volgt/ en natuurlijk op http://www.evodammer.nl

Ik ben ook wel nieuwsgierig naar uw mening.

De reden waarom ik op http://www.groot-waterland niet meer kan reageren ? Webmaster Piet Reijers van http://www.groot-waterland is niet zo ge-interesseerd in meningen die hem niet bevallen of zijn politieke vriendjes (PVV - VVD) niet uitkomen. Zijn principes zijn meestal net zo lang als ze breed zijn en altijd vloeibaar.

Voor dat soort afval hebben we helaas nog geen aparte container,

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Zomaar een glimp van enige moderatie.
Randdebiel J.H. Gelijk schrijft eerst iets boos over het Volendams Museum (hetgeen overigens niet waar is) en die reactie wordt verwijderd. Daarna volgt dezelfde reactie met een positief einde.

Super knap van het bestuur van het Edams Museum dat zij in zo’n korte tijd een grote groep van geldschieters zo ver heeft gekregen om geld beschikbaar te stellen voor de aankoop van deze kunstwerken. Ik hoop dat ze er een mooie tentoonstelling van maken binnenkort.  Ik zie dit bij het Volendamse Museum nog niet gebeuren.

J.H. Gelijk 10 december 2017 18:20 uur
Super knap van het bestuur van het Edams Museum dat zij in zo’n korte tijd een grote groep van geldschieters zo ver heeft gekregen om geld beschikbaar te stellen voor de aankoop van deze kunstwerken. Ik hoop dat ze er een mooie tentoonstelling van maken binnenkort.

De schrijver zelf heeft dit niet weggehaald. De webmaster greep in.

Blijft de vraag of dit fatsoenlijke moderatie is of dat een webmaster in andermans bijdragen zit te rommelen.

Iets dat hij vaker doet. Bepaalde reacties worden na een tijdje ‘opgeschoond’ zonder dat te melden. Ambivalent - valsspelend of pragmatisch: het staat in ieder geval niet in die ‘spelregels’ waar webmaster Piet Reijers het steeds maar over heeft maar die niemand kan vinden.

Je mag op Groot-Waterland schrijven wat je wilt als je maar schrijft wat Piet Reijers wil.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Uit pure landerigheid heb ik voor u een aantal reacties uit de laatste week op digitaal vuilnisbeltje http://www.groot-waterland onder elkaar gezet. U mag er de goede persoon bij vinden. Een voorspelbaarheidstestje.

U kunt kiezen uit: TMN/Tom Veerman of Willem Wouters/Albert Veerman of J. Regter.

Voor de winnaar die ze allemaal goed heeft is er een fantastische prijs.

Maar u kunt natuurlijk ook wat zinnigs gaan doen op deze prachtige zondag en deze sneue types
inclusief schrijver dezes negeren. Zoveel onbenul en psychotische agressie verdient geen aandacht.

Het gaat GL dus niet om het resultaat van afvalscheiding maar om ‘het gedrag’.
Om het ‘bewustwordingsproces’.
Vroeger had je de pastoor, nu krijg je figuren als Bromet gaan controleren of je gedrag wel past bij de milieudoctrine. Zeer eng…

Als het woord ‘vrijwilliger’ tenminste 3 keer wordt gebruikt dan weet je al uit welke hoek het komt.
Wanneer er ook nog ‘museum’ of ‘zeestraat’ bij staat dan weet je zeker dat je weer te maken hebt met de rancuneuze frustratie van een afgedankte VD80er die eencelligen voor zijn karretje spant.

Onleesbare frustratie + Voor de 25ste keer dezelfde mislukte grap.

Ja en? Gaat er nou werkelijk eentje van de Pvd…..zitten mekkeren over het hoe en wat binnen de SP?
Dit maakt mijn avond weer helemaal goed…malle jongen.
……-29

Kijk naar Jesse Pot, van Groen Links. Sinds zijn aantreden zitten vooral meidjes, die pretenderen zogenaamd progressief te zijn en de intellectueel willen uithangen, maar bij ontbinden in factoren al zijn afgehaakt, bij ieder optreden hem met gelukzalige ogen aan te staren. Ze horen, denk ik, niet eens wat hij zegt en wat voor onzin vaak hij eruit kraamt.

En niet te vergeten de rol van links, zogenaamd objectief, NPO. Een bloedhekel aan de VVD en andere meer ‘rechtse’ en pragmatische partijen. En een neerbuigendheid jegens vooral het CDA en de andere christelijke partijen, maar wel een houding van theetje-drinken-in-het-moskeetje met de muzelman, die net een stukje van de gulp van een jongetje heeft afgeknipt.

Het vorige kabinet heeft onder druk van links zitten te nivelleren (stelen is een feest, zoals die popie-jopie vieze man van de PvdA riep) als nog nooit in de geschiedenis is voorgekomen

Ze weten in Broek in Waterland hoe het werkt. Door blijven janken. De tijd die in hun voordeel werkt. Zelf is in Broek in Waterland tijd en kennis en geld genoeg om er energie in te steken. Een netwerk in alle geledingen van de maatschappij. Een envelopje hier en een envelopje daar. Een etentje. Een wijntje. In de skybox bij Ajax. Misschien nog even samen naar de hoeren……
En het is geregeld.

Ja, ondernemers kunnen zich opgeven bij Groen Links voor de meedenk praatklup. Met extra-veel subsidie.

Het mishandelen van vrouwen wordt hier door Groen Links gelijk gesteld aan het obsessief bezwaar maken tegen woningbouw voor starters.
Ik weet niet wat je gisteravond hebt gebruikt maar goed voor je hersenen zal het niet zijn.
Doe ook effe wat over meester-oplichtster Tara Singh Varma.

Heel goed dat groen links hier nu aandacht voor heeft en niet voor een of andere gestreepte pad, hou dat vol.
En ook niet gaan etteren bij de aanleg van die 3e ontsluiting.

Hier mogen we als rechtgeaarde Volendammers toch wel weer een klein beetje trots op zijn, dacht ik zo…

Ach ja. Ook in Monnickendam. Dedain jegens Volendam. We zijn het gewend.

Moet een subsidietje tegen an ! Alle lusten van een mooi, klein, rijk stadje dankzij marktwerking is nog niet genoeg.

Subsidie? Een paar containers neer knallen op het korsnas terrein met een pinautomaat.
De gemeente mag dan wel gas/water/elektra leidingen aanleggen dat is wel zo netjes.
Voor de rest kan daar toch een ondernemer in of niet? We hebben nog geen coffeeshop is dat een vernieuwend idee?

TMN / Tom Veerman 29 december 2017 11:27 uur
Piet Hein waant zich de taalvirtuoos van https://www.groot-waterland.nl en hij gaat er prat op dat hij zich intellectueel onderscheidt van de rest.
Als het wat moeilijker wordt dan is de standaard reactie:
‘dat is jouw perceptie’, in gewoon Nederlands: ‘dat vind jij’.
Deze reacties kom je ook vaak tegen bij 13 jarige VMBO meisjes.

Helaas ontkomt ook Piet Hein, ondanks zijn vermeende superioriteit, niet aan stijl- en spellingsfouten, grammaticale onjuistheden en slordige interpunctie.

Vermoedelijk hangt het bovenstaande samen met een kennelijke staat die je vaker aantreft bij ouwe zeemannen

.

Maar u kunt natuurlijk ook wat zinnigs gaan doen op deze prachtige zondag en deze sneue types
inclusief schrijver dezes negeren. Zoveel onbenul en psychotische agressie verdient geen aandacht.

Tenzij u natuurlijk in de jury voor de prijs van meest-gestoorde gast op http://www.groot-waterland.nl wilt.
De genomineerden zijn Johan R/ Johan Runderkamp (immer agressief) - J. Regter (dom) - J.H.Gelijk ( nog dommer) en natuurlijk onze onovertroffen TMN / Tom Veerman die niet eens leest waar het onderwerp over gaat maar ongezien de schrijver/schrijfster naar de strot vliegt.

Je vreest de dag dat de pilletjes op zijn.

     

Totaal aantal reacties: 395

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Hoe webmaster Piet Reijers onwelgevallige meningen wegmodereert:

Op http://www.groot-waterland schrijft TMN/Tom Veerman:

Onlangs heeft mevrouw Bromet nog eventjes snel de inwoners van Waterland vol trots opgezadeld met weer een container. Daarmee heeft ze niet alleen de burger genaaid maar ook containerbegrip ‘milieu’ een slechte dienst bewezen.

Ik heb de afgelopen 25 jaar een keer of drie gebruik gemaakt van die GFT container.
De derde keer was ergens in 1993 toen de maden eruit kropen omdat het een graadje of 30 was.
Toen ik hoorde dat er gele kaarten werden gegeven omdat er weinig gebruik van werd gemaakt ben ik er helemaal mee gestopt. Groen Links vindt het scheiden van afval ‘goed gedrag’ ook als dat helemaal niet nodig is.

Afval-scheiden is net als zure regen een verzinsel om mensen bang te maken voor iets wat niet bestaat. Een nieuw soort religie zeg maar. In plaats van de pastoor die aan de deur komt hebben we nu Nico van Straalen die komt vertellen dat we moeten geloven in de waanzin van GL.
Een stuk of 4-5 containers op je straat ipv een bijbel op je nachtkassie.

Trap er niet in.

Om vervolgens in een ‘discussie’ met ‘Snaartje’ (Anita Kroon) er nog een paar schepjes bovenop te doen.

TMN/Tom Veerman heeft niet eens de intelligentie of beschaving om te bedenken dat het hier om de wereld vam zijn (klein-)kinderen gaat. Of om geliefden. Of vrienden. Hij verkloot graag de wereld onder het motto: ‘Proud To Be Stupid’. De kwalificatie ‘puberaal’ is nog te mild. De man is volledig gestoord.

Doet me denken aan die andere ook weer op http://www.groot-waterland actieve gek die schreef dat hij zijn batterijen en lege verfblikken graag in de GFT-bak gooit. Een psychiatrisch geval. Mag zomaar los rondlopen.

Gekken mogen er zijn.
Piet Reijers valt daar al langere tijd ook onder door dit soort types de ruimte te geven hun domme vunzigheid op internet te plaatsen en elke kritiek op die onzin te verwijderen. Als het moet zelfs het hele artikel. Wat in het geval van het artikel over plastic-bronscheiden of naderhand uit het huisvuil halen dus het geval is: verwijderd van facebook (daar kan hij mijn kritiek niet verwijderen) - blijven staan op het forum van groot-waterland.waar TMN / Tom Veerman (die heeft een hele enge speciale band met de webmaster) zijn vuiligheid mag blijven staan.

Vrijheid van meningsuiting of enige beschaving is op het dooie-vogeltjes-forum van groot-waterland allang niet meer opportuun.

Wie verlost http://www.groot-waterland / webmaster Piet Reijers uit hun digitale lijden ?

P.S.: de nieuwste trend op http://www.facebook.groot-waterland: alle artikelen inclusief alle reacties waar de naam Agnes de Boer in voorkomt worden verwijderd. Hopen maar dat Agnes niet overal op gaat reageren want dan blijft er weinig over. Hoewel: weinig van niks is ook niks.