Welkom, u kunt hier Inloggen of Registreer

Edam-Volendam Opinie

U bent hier: HomeForum home → Onderwerpen → Politiek → Thread

   

Vreemdelingenhaat Op www.groot-waterland

Totaal aantal reacties: 364

Geregistreerd 2014-01-17

PM

TMN / Tom Veerman 21 november 2019 18:46 uur
19
‘Discriminatie’ is inmiddels ingewisseld voor ‘racisme’ want discriminatie heeft in Nederland nauwelijks nog een lading. Lichtgetint tuig zonder vervblijfsvergunning en zonder kaartje die niet met OV mee mogen worden gediscrimineerd. Het is zelfs racisme.

Willem Wouters / Albert Veerman 21 november 2019 17:37 uur
Ach. Als we als autochtonen hier nog maar mogen leven. Ik vrees dat bij deze voortgang voor het lot van mijn kleinkinderen. Het lijkt hier soms net als het Congres van Wenen, waar de Europese adel haar ondergang tegemoet danste.

Ik zou zeggen: Wake Up.

     

Totaal aantal reacties: 364

Geregistreerd 2014-01-17

PM

Wilhel Mina / anoniem 6 december 2019 11:50 uur
1
Blij dat Tarek nieuwe kozijnen heeft alleen vind hij nu zijn huis te klein. Drie jaar geleden naar Nederland gekomen, en een huis gekregen waar anderen 15 jaar op een wachtlijst voor staan. Elke dag wordt ik al triester van dit land. Wist niet dat Egypte ook al een onveilig land is. Gelukkig mogen we weer bouwen , dat is hard nodig , snapt u waarom, ik wel.

Deze familie woont al ruimt 20 jaar in Nederland. Is gevlucht wegens bedreigingen m.b.t. hun religie (christelijk). Wilhel Mina is blijkbaar niet alleen een laffe racistische anonimus maar zou ook een cursusjes begrijpend lezen kunnen gebruiken.
F.J. Seebolodt
EdamVolendam

Ja Ja / anoniem 6 december 2019 12:45 uur
Er is daar ook een minderheid aan Christenen. Die worden langzamerhand verdreven. Kerken worden platgebrand, etc. Geen idee of dat hier ook het geval is.

Wilhel Mina / anoniem 6 december 2019 17:58 uur
In elk land is wel wat en er kan nog meer bij volgens jou. Heb je ook kinderen en vooral kleinkinderen die ook nog willen opgroeien in dit land.

Edammertje / M. van Ingen 7 december 2019 06:37 uur
4
Wilhel Mina, keer op keer bewijst u dingen niet (helemaal juist) te weten. Als ik u was, zou ik heerlijk, zonder beveiligers bij u of uw hotel, op vakantie naar Egypte gaan! Maar, geniet voordat u in het vliegtuig stapt nog even van de vrijheden in Nederland….. Schrijf aldaar een goed artikel over Christenen en een ietwat critisch bericht over de situatie van Minderheiten en de politiek aldaar en met enig geluk krijgt u daar voor 15 jaar een onderdak wellicht ook met nieuwe kozijnen en een paar tralies eraan. Goede en veilige reis!

vanilla / C.Tol 7 december 2019 09:46 uur
5
Domme Wilhelmina, wij hebben het goed en veel mensen hebben het minder goed dus als die allemaal hier komen krijgen die mensen het ook goed en als wij daarvoor een jaartje of 10 voor moeten wachten is dat toch niet erg. Er kan nog meer bij

Willem Wouters / Albert Veerman 7 december 2019 14:51 uur
6
@ Wilhel Mina en Vanilla.
Door bovenstaande postings stijgen jullie op de lijst van racisten van EV-opinie van de oude heer Seeboldt. Maar in de buurt van Willem Wouters komen jullie nog niet. Die staat in de top 3 van deze knorrepot, zo niet inmiddels op de eerste plaats.