Welkom, u kunt hier Inloggen of Registreer

Edam-Volendam Opinie

U bent hier: HomeForum home → Onderwerpen → Politiek → Thread

   

Vreemdelingenhaat Op www.groot-waterland

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Jan Punt / Anoniem 23 juli 2018 19:08 uur
Fred heeft het er maar druk mee, trieste man.

Snaartje, goed idee. We zetten ze op les om zich te verdedigen. Wat ben jij oerdom zeg. Waarbij je in reactie 18 het nog ff met een omweg goed praat ook. Volledig IQ loos!

De oplossing is het probleem aanpakken, de rovertjes enof aanrandertjes straffen op gepaste wijze. Ik heb er graag een straf voor over om het ongedierte dat mijn dochter betast dood te schoppen, of de dief rover zijn benen te breken. Volledig van de gekke om de oplossing te leggen bij de slachtoffers of benadeelden.

gerard gerard / anoniem 23 juli 2018 19:29 uur
Nog 1 keer voor het fijn besnaarde snaartje.

Als meisjes van 10 tot 12 jaar worden ingesloten en onzedelijk betast pas dat niet in de hier heersende cultuur. Of dat nu christelijke , katholieke of islamitische jongeren zijn maakt mij geen enkel verschil. Dat verschil is er ook niet want de islamitische tak is de enige tak die dit soort dingen durft uit te halen. Het is hun immers aangeleerd dat onbedekte vrouwen rechteloos zijn. Hun aanspreken op gedrag en je hebt direct het discriminatie relletje. De enige die eigenlijk gediscrimineerd worden zijn de meisjes omdat jongetjes denken dat ze superieur zijn. Met de paplepel ingegoten zowel on de preek als in de thuisopvoeding. Van welke planeet komt snaartje want in mij schooltijd zat je bij de zedenpolitie op het bureau als je dit uithaalde. In mijn schooltijd en jeugd was dit gedrag onacceptabel en zeker niet discutabel. In mijn jeugd was een discussie als deze over dit onderwerp ondenkbaar. Onzedelijk betasten is zeker niet van alle tijd. Hoe durf je zoiets te beweren ? Wat is ook alweer de slogan snaartje ? Als een meisje nee zegt is het nee. Keihard aanpakken dat schorem en het liefst de Nederlandse nationaliteit ontnemen. Moreel geheel correct om de maatschappij op deze manier te beschermen tegen dit soort uitwassen. Misschien een ideetje om Nederland te laten ontwaken want genoeg is genoeg. Welke weg we daarvoor gebruiken is totaal ondergeschikt. Om met snaartje zijn woorden te eindigen, als de spelregels anders geïnterpreteerd worden moeten we dringend de spelregels aanpassen. Enkeltje terug naar de zandbak als je dit gedrag ten toon spreidt en gegarandeerd komt er een einde aan deze terreur.


Willem Wouters / Albert Veerman 23 juli 2018 21:48 uur
Ik vraag mij af. Als het nu groepen lange, blanke, blonde, brede, blauwogige Volendammer jongens waren geweest – maar misschien waren dat het ook, de berichtgeving is onduidelijk – of dat dat dan niet met een gretigheid, de persmuskieten die nog steeds het VN van 1965 proberen te imiteren eigen, niet en passant maar nadrukkelijk in de krant had gestaan.

@ Gerard Gerard. Mijn complimenten voor je ingetogen, maar duidelijke reactie en je realistische visie op te voeren beleid.


TMN / Tom Veerman 23 juli 2018 21:58 uur
Snaartje is de digitale dorpsgek, iemand die zo graag ‘anders’ wil zijn dat ze meestal complete wartaal uitslaat om een beetje aandacht te krijgen.
Dus niet op ingaan, zonde van de tijd.


gerard gerard / Anoniem 24 juli 2018 12:48 uur
Wat sneu als je zegt fijn besnaard te zijn maar niet verder komt dan een steevaste vergelijking tussen christenen en islamieten. Veeg maar fijn onder het tapijt want de feiten zijn te pijnlijk voor de visite.

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Willem Wouters / Albert Veerman 24 juli 2018 21:23 uur
@ Peter Louter.
Ik denk wel dat onderwijs 1 van de lijnen is waarlangs interactie tussen verschillende bevolkingsgroepen, behorende tot oorspronkelijk andere culturen, kan worden bevorderd. En dat langs die weg gewenste gedragsveranderingen van vooral Marokkaanse jongens kan worden bereikt. Integratie geloof ik niet meer in. Hoeft wat mij betreft ook niet, zolang men zich maar houdt aan de hier algemeen geaccepteerde normen en waarden. Chinese Nederlanders zijn bijvoorbeeld vaak ook niet echt geintegreerd. Maar geven geen overlast. En daar gaat deze discussie vooral over.

Afschaffing van het bijzonder onderwijs, geen Islamitische, katholieke, protestantse of elitaire Jena-plan of Verwondering scholen meer. Spreiding van Marokkaanse jongens en meisjes over de schoolgebouwen, zodat ze worden gedwongen Nederlands te spreken en ze van jongs af aan ook opgroeien met de Westerse normen ten aanzien van gelijkheid van man en vrouw, sexueel anders geaarden etc. En niet te vergeten: Interactie tussen ouders en grootouders aan het schoolhek.

Natuurlijk. De uitschuifbare gummilat moet vaker worden gebruikt. Mijn zussen van 12 en 14 lieten mijn ouders 60 jaar geleden zonder enige zorgen zelf naar het Slobbeland gaan. Als mijn kleindochters rond die leeftijd thans naar de Waterdam willen, word ik gebeld of de bap ‘een oogje in het zeil wil houden’. Is toch van de gekke……. De kleindochters van het deugvolk zullen wel in de veilige omgeving van de ‘hackeyclub’ hun ontspanning zoeken.

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

resistencia 28 juli 2018 07:48 uur
Wat ben je vijandig tegenover de katholieken en hun paus . Alles is toch goed er bestaat geen slecht en de problemen met deze jongeren is slechts een leerproces . Kunnen de jongeren mooi leren hoe ze ondergeschikt moeten worden aan een ideologie uit de put van de hel. Het feit dat je katholicisme en leugens in de schoenen van christenen schuift laat zien dat je werkelijk geen idee heb waar je t over heb. Als je geen kennis heb over een bepaald onderwerp kan je beter je vuilnis voor je houden .

De leugens in de bijbel zijn verdacht accuraat en voorzegde de consequenties en de situatie wanneer een volk hun (Ware) God de rug zou toekeren ! De bijbel zegt duizenden jaren voordat wij deze discussie begonnen te voeren het volgende
: Een vreemd volk waarvan u nog nooit hebt gehoord, zal eten van de oogsten die u met moeite hebt verbouwd. U zult voortdurend worden verdrukt en vertrapt. De buitenlanders die bij u wonen, zullen steeds rijker worden, terwijl u steeds verder verarmt. Zij zullen aan u lenen, in plaats van u aan hen! Zij zullen in alles vooraan gaan en u zult achteraan staan. De Here zal een volk uit een ver land tegen u laten optrekken, als een arend die langzaam naderbij komt zweven. Het is een volk met een taal die u niet verstaat, een volk van harde en wrede mannen die niemand ontzien, jong noch oud. Zij zullen leven van uw oogsten en uw vee, tot alles op is. Uw koren, nieuwe wijn, olijfolie, kalveren en lammeren, zullen opraken, totdat zij u hebben vernietigd.
Deuteronomium 28:33‭, ‬43‭-‬44‭, ‬49‭-‬51 HTB

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

onslow1960 / anoniem 29 juli 2018 08:01 uur
Aannemer Koopmans??? zijn de aannemers in Volendam op?

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

horror/ André Tol 29 juli 2018 17:11 uur
We moeten ons echt zorgen maken om mensen zoals Snaartje.
Als wij Noord Hollanders ergens anders de boel ontregelen hoe zouden wij ons dan wel niet moeten voelen. Zouden wij ons dan niet gewoon dood moeten schamen Snaartje. Hoe haal je het in je hoofd om steeds dat schorem te verdedigen en dan nog het liefst ons eigen christendom “de basis van onze beschaving” daarbij te vertrappen om dan maar lekker mee te slijmen met je multi culti vriendjes. Bah bah bah

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Palingboer / Henk Bokum 2 augustus 2018 19:28 uur
Valt natuurlijk wel op dat in de grote multiculti steden (Adam, Rdam, Utrecht, Den Haag) de problemen het grootst zijn met een fiks aantal ‘hoge’ uitkeringen.

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

smartsys / Jeroen Leeflang 3 augustus 2018 10:41 uur
Volgens mij is er gewoon een verbod op openbare dronkenschap. Handhaaf daarop.
In vele zuid Europese dorpen en steden wordt openbaar dronkenschap met harde hand en dikke boetes bestraft en is het veel gemoedelijker op straat dan in ons overtollerante Nederiglandje.

Meer politie op straat werkt wel. Ook gewoon bekeuren, dikke boetes uitschrijven en een grote smoel dicht meppen en in een celletje laten ontwaken.
Waarom denk je dat die Britten nu hierheen komen en minder naar de Spaanse Costa’s of Canariepiet Eilanden? Omdat ze hier ongestoord hun asociale gang kunnen gaan. Thuis zijn de regels heel duidelijk en wordt er ook goed gehandhaafd.
In Nederland bedenken we tig duizend regels die vervolgens niet te handhaven zijn, daardoor krijg je wat je met die Noord-Afrikaanse straatschoffies hebt, ook in Volendam, heel provocerend gedrag door een totaal gebrek aan handhaving.
We kunnen er niets aan doen en het lekker zo laten tot over een paar jaar de vlam in de pan slaat en burgers hun dorpen gaan “schoonvegen” zoals de Mariniers ooit de dam schoongeveegd hebben. Met stokken en knuppels en als dat niet werkt zwaarder wapentuig.
Dit gaat gebeuren, want mensen gaan het op een bepaald moment niet meer accepteren dat ze lastig gevallen of belaagd worden door dronken tuig of schoffies die zich achtergesteld voelen en denken dat ze boven de wet staan.
Oftewel geen 400, maar 4000 extra politie agenten in Amsterdam en 44.444 voor het hele land.
Een paar jaar goed hard optreden naar een ieder die de regels niet wil accepteren.
Niet lullen over geld, draag maar wat minder af naar Brussel. Daar zijn ze blind voor de problemen die er door heel Europa aan het ontstaan zijn en waar we nog heel veel gezeik mee gaan krijgen!

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Jaap Molenaar 12 augustus 2018 11:08 uur
Hij moet eens een roast maken over de molenbuurt in Edam waar de handelaren wonen. Waar hij geboren is. Denk dat hij dat niet durft

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

J.J.M. Schilder 13 augustus 2018 13:11 uur
Twee keepers met Volendammer namen en Jip Molenaar (1/2 jas). Is dat nou echt alles wat Volendam te bieden heeft. Er lopen vanaf de minis een miljard volendammer jongetjes rond. Wat is er nu eigenlijk met die roemruchte opleiding aan de hand ?

J.J.M. Schilder 13 augustus 2018 16:12 uur
Is de keukenkampioendivisie “big business”. Ik denk dat je ook met 11 volendammers 14e kan worden in deze competitie. Maar dan heb je tenminste wel draagvlak en enthousiasmeer je volendamse talentjes die nu niet aan de bak komen omdat ze geen exotische achternaam hebben.


Willem Wouters / Albert Veerman 13 augustus 2018 13:30 uur
Aan lager wal geraakte vierderangs potsenmaker. Zonder ballen.
‘Volendam’ bashen; niet bijster origineel. Door andere potsenmakers al lang platgetreden. Weinig origineel. Ook geen ballen; anders zou hij de ‘brievenbussen’ wel op de hak durven te nemen.


Willem Wouters / Albert Veerman 13 augustus 2018 21:52 uur
Welke ‘roast’ ?
Die Olivia Golding. Van wie is die er ‘ientje’ ?

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Iwan Reus Waar komen deze “vluchtelingen” dan vandaan?? Staat wederom geen afkomst bij, of uit welk land deze “vluchtelingen” moesten vluchten….typisch!! Of gewoon emigranten alias goudzoekers? ???? Merkwaardig..

Diana Kroon Nog meer binnen halen?

Jan Koning Die kerel is niet goed wijs

Hans Veerman groen link .bij de wet verbieden

Ron Tuip Doe maar niet

Sijmen Kaper Die partij is een gevaar voor onze samenleving

 

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Arch Stanton / Anoniem 17 augustus 2018 14:36 uur
Heel mooi initiatief, laat maar komen, Amsterdam kan dit makkelijk hebben, in deze prachtige smeltkroes van goed geïntegreerde culturen, een voorbeeld voor alle landen in de wereld.
Een stad waar profeten gewoon bespot mogen worden, homo’s hand in hand over straat kunnen lopen, radicale geloofsfanaten hard worden aangepakt door doortastende medewerkers van van de Gemeente Amsterdam ,een stad naar mijn hart.
Ook de Riffijnen die vreselijk onderdrukt worden in Marokko moeten naar de Fearless City gehaald worden, een mensonwaardig bestaan leven ze daar, elke mensenleven telt mee, dus deze mensen ook.
Kom op Amsterdam laat je niet de wet voorschrijven door de regering deze groepen mensen met hun onhebbelijke normen en waarden veranderen binnen één generatie vanzelf in mensen met progressieve moderne normen en waarden, kijk maar naar het succes verhaal van de geïntegreerd Turken en Marokkanen.
Fantastisch plan en let maar niet op al die klagende witte mensen, die hebben het allemaal bij het verkeerde eind

Lotje / Carlo Molenaar
@Paules. Dat soort mensen haalt de klandizie gewoon naar zich toe. Groenlinksers houden ook van eurootjes. Alleen is het businessmodel niet zo koosjer.

Jumbo / Kees Veerman 17 augustus 2018 15:47 uur
Wie denkt deze halve gare wel niet wie ze is?
Zij is wethouder van stad, die bepaalt echt het asielbeleid van land niet.
Dit vrouwtje moet even goed worden terechtgewezen over haar functie.

vanilla /C. Tol 17 augustus 2018 15:54 uur

@ Jumbo / Kees Veerman
Deze dame is een typische GroenLinks denker, totaal geen topografisch benul van hoe lang het schip danwel niet zou moeten omvaren en hoeveel dat het milieu zou schaden, of het legitiem is (wat je zegt over het asielbeleid), wat te doen met de honderden asielzoekers die dan per dag binnenkomen (ja andere schepen komen dan natuurlijk ook). er is één visie bij deze mevrouw: de asielzoekers moeten naar Amsterdam!


De vakman / Jack Molenaar 17 augustus 2018 17:18 uur
Over 3 maanden komt er een boot met zwarten.. met de rijkste man ter wereld als kapitein.. en die is ook nergens meer welkom….?


TMN / Tom Veerman 17 augustus 2018 21:40 uur
Er wonen ruim 1 miljard mensen in Afrika waarvan er vermoedelijk 800 miljoen graag naar Europa willen. Bij Groen Links denken ze dat dit wel kan lukken want dat levert lekker veel stemmen op.


Wilhel Mina 20 augustus 2018 11:25 uur
woorden schieten te kort wat Groen Links uitbraakt. Zo’n stelletje mafkezen , als ze dat zo vinden neem ze ook in huis en betaal ook het onderhoud.

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

Facebook Groot-Waterland per 20 augustus 2018

Henny Lof-Meijers Dit is de oplossing niet, dit kan echt niet langer. Als je de beelden op tv ziet zijn het enkel en alleen maar mannen, vrouwen en kinderen zie je niet. Wanneer gaan de ogen nou eens open in Europa, dit zijn géén vluchtelingen dit zijn gelukzoekers. Opvangen in hun eigen regio.

Iwan Reus Waar komen deze “vluchtelingen” dan vandaan?? Staat wederom geen afkomst bij, of uit welk land deze “vluchtelingen” moesten vluchten….typisch!! Of gewoon emigranten alias goudzoekers? ???? Merkwaardig..

Kees Stevense heldhaftige vastberaden en barmhartig. maar dat was in de tijd dat er geen sociale zorg of uitkeringsinstanties waren . tenzij ik iets gemist heb.

Lola Schilder Herman en Carola Sier: plek zat! John Kluessien(uffie) plek zat! Dik Plat van BZN Plek en ruimte zat! Oud-meester Pruik oftewel de pleun strik van de muziekindustrie: plek zat. Sanne Schilder(Kos) ruimte zat in Edam bij vader Henk. Jan Dulles: kan met gemak twee vluchtelingen permanent onderdak bieden…

Robert Tol Aanzetten tot mensensmokkel zou nu toch eens verboden moeten worden !

Els Tammer Helemaal gelijk Henny

Rosa Ellerman Gestoord

Diana Kroon Nog meer binnen halen?

Jan Hijmensen Ja hoor!

Jan Koning Die kerel is niet goed wijs

Marijke Reus Tuurlijk…. Laat maar binnenkomen. GroenLinks… Pfff… ????

Eric Gerritsen Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…????????

Hans Veerman groen link .bij de wet verbieden

Sijmen Kaper Die partij is een gevaar voor onze samenleving

Cornelis Bootsman Allemaal naar naar het huis van jesse sturen; kan hij ze daar mooi opvangen.

Ron Tuip Doe maar niet

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

smartsys / Jeroen Leeflang 20 augustus 2018 16:38 uur
Dit moeten ze thuis in hun vaderland eens proberen.

Als sinds de mens rechtop loopt is het normaal dat je werkt voor je eten.
Vandaag de dag krijgen we “geld” voor arbeid en van dat geld kun je eten kopen, maar de essentie blijft hetzelfde. Werken=Verdienen
Dat enkele linkse klootviolen het ooit bedacht hebben dat Niet-Werken=Verdienen ook kan en je dus voor nietsdoen toch geld krijgt ook al kun je prima wel werken is natuurlijk te debiel voor woorden!

Het probleem is echter dat deze Abdel en Yoessef net als veel landgenoten te beroert zijn om zich ergens voor in te zetten. Als Abdel en Yoessef namelijk gewoon hun best hadden gedaan op school en de taal goed hadden leren spreken en dus een vak hadden geleerd, net als vele autochtone jongeren uit dezelfde klas, dan hadden ze ook een normale baan kunnen vinden en op een normale manier geld kunnen verdienen en respect vanuit andere werkenden kunnen krijgen.

Maar iemand die slecht de taal spreekt, geen vak heeft geleerd en ook een instelling heeft van “zoek het maar uit” moet niet verwachten dat de goede banen voor het uitkiezen liggen en omdat Abdel en Yoessef wel die iPhone X willen en dat buideltasje en die leren jas met bond kraag en die VW Golf met donkere ramen, etc… moeten ze toch iets anders bedenken om aan geld te komen.
Helaas zijn Abdel en Yoessef op dit vlak wel heel creatief geweest, want nu pakken ze gewoon iets wat niet van hun is en ruilen dat dan in tegen geld. Heel slim, behalve dat we dit “stelen” noemen en wij, de burgers van vele landen, hebben afgesproken dat we dat niet eerlijk vinden en dus hebben we het verboden.

Doe je het dan wel, en ook nog herhaaldelijk, dan moet je dus gewoon gestraft worden en wat mij betreft ook heel erg hard. Vooral iets wat erg zeer doet en waar je lang last van houdt is dan het meest geschikt.
Oftewel even een klapje met een hamer op het handje, zodat je zeker 6 maanden met een hele zere hand rond loopt en dan zelf de rekening van de dokter betalen! Doe je het dan nog een keer, dan nog een klap op diezelfde hand, maar ook op de andere en weer zelf de rekening van de dokter betalen.
Doe je het dan nog een keer, dan met je eerst nog een keer met die hamer op de handen en flikker je Abdel en Youssef de grens over in een oud containerschip waar ze als dekknecht een half jaar moeten mee varen in ruil voor voedsel en dan in hun land van herkomst in de haven op de wal parkeren. Zoek het verder maar uit. Je hebt ervaring opgedaan als Dekknecht, dus je kunt weer aanmonsteren of in je eigen land weer gaan stelen.
Doet een Harrie of Roderick zoiets, dan hebben we daar dezelfde straffen voor maar als die voor de 3e keer niet willen luisteren, dan zet je ze met 2 zere handen ook op zo’n boot en na zes maanden mogen ze het nog een keer proberen. Gaan ze dan weer in de fout, dan gaan ze weer met 2 nu hele zere handen in een celletje van 2x2m en daar laat je ze 3 maanden zitten en die tijd wordt iedere keer verdubbelt incl. weer een klap op de handjes totdat de boodschap doorgedrongen is en die dringt zo vanzelf een keer door!
Je blijft met je poten van andermans spullen!

Het afschaffen van lijfstraffen heeft ervoor gezorgd dat veel mensen slecht leren van hun fouten en sommigen het wel prima vinden in een gevangenis met een uitkering toe!

Casper Buys 21 augustus 2018 11:16 uur
Smartsys, je kan beter een varken leren touwtje springen.

Jumbo / Kees Veerman 21 augustus 2018 11:21 uur
En wanneer je dan na een hele week jagen een Abdel of een Youssef tegenkomt die jouw prooi meeneemt is dat wel oke. En volgende week weer.

Maar we moet Abdel en Youssef vooral blijven knuffelen, dan doen ze het namelijk volgende week weer en de week daarop enz.


smartsys / Jeroen Leeflang 21 augustus 2018 11:49 uur
Abdel en Yoessef zouden waarschijnlijk met een pijl in de rug teruggevonden worden of helemaal niet meer.
Er is een tussenweg, maar die zwakke Linkserikken zooi waarbij ook criminelen rechten hebben, hebben ervoor gezorgd dat mensen hun BEROEP hebben gemaakt van stelen en zelfs hun gereedschap bij de belasting konden declareren, ware het niet dat ze dit ook middel proletarisch winkelen verkrijgen en dus het bonnetje niet kunnen overhandigen.

Ik zou Abdel en Yoessef graag nog een keer kratjes zien jatten met een of twee van hun vlugge handjes in het gips. Ik denk nagenoeg zeker te weten dat de vacature voor “timmerman” binnen 3 minuten ingevuld is, zelfs als het een pro-deo functie is, waarbij God voor de vergoeding zorgt.

 

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

smartsys / Jeroen Leeflang 21 augustus 2018 11:33 uur
Snaartje is voor gratis geld. Een basis inkomen lost volgens Snaartje “alles” op. Iedereen blij, geen reden tot criminaliteit, etc… totale Utopia.
Er is echter één probleem. Wie gaat dat betalen?

Om de een of andere rare reden, denken veel Linkserikken dat het geld wat Henk en Ingrid verdienen ook voor Abdel of Yoessef beschikbaar moet zijn, ook als die er helemaal niets voor terugdoen.
Dat een deeltje voor de moeder van Jan of de invalide zus van Gerda wordt gebruikt is niet genoeg, nee we moeten er de hele wereld mee redden en het kan niet op, want dan verhoog je toch de belasting een beetje en nog een beetje en nog een beetje.

Waar is nou die negatieve praat over kastelen van huizen met torenhoge hypotheken iedere keer voor nodig? Heb JIJ daar als persoon direct last van? Kost het jou meer als je buurman een duurder huis heeft met een hogere hypotheek?

De insteek van het verhaal zou moeten zijn, dat je krijgt wat je verdiend en dat de overheid niet het recht heeft om mensen van hun zuurverdiende geld te beroven om het vervolgens aan gelukszoekers uit minderbedeelde landen te geven. Iets waarvan de Linkserikken dit geen enkel probleem vinden, zolang hun eigen zakken maar goed gevuld blijven en ze niet in hun eigen achtertuin worden geplaatst!


smartsys 22 augustus 2018 11:59 uur
Werken is voor mij geen lievelingsbezigheid. Het is puur noodzakelijk. Ik ben tevreden met wat ik nu heb en kan dat rondkrijgen met 40 uur werken met een redelijke verantwoording in mijn werkzaamheden. Prima. Meer werken voor meer rijkdom zit ik niet op te wachten. Minder werken wel! Maar zo werkt de wereld niet, alleen in Linkserikken wereld. Daar ga je langs de kant wachten met je handje open en als je maar hard genoeg schreeuwt wordt het vanzelf gevuld.
Ik heb niets tegen een uitkering voor mensen die niet meer KUNNEN werken om gezondheidsredenen ofzo, maar als je kunt bijdragen aan het systeem, dan moet je dat doen. Al is het maar de straat vegen of eenzame ouderen gezelschap houden voor een paar uur in de week.
Als je wilt profiteren van “systeem” dan moet je ook jong of oud een bijdrage leveren aan dit “systeem”. Alleen je hand openhouden en verder niets doen, zoals met veel asielzoekers het geval is, kan het systeem niet aan en zorgt voor een onbalans. Jij als geen ander zou bekend moeten zijn met balans. De Yin en Yang van de wereld. Dit geld ook voor het “systeem”. Als iedereen een bijdrage levert, de een misschien volledig gezond wat meer en de ander met een gebrek misschien wat minder is geen probleem. Maar ALLES/NIETS is geen optie en waar ligt nu de grens?

Waar lees je dat ik een hekel heb aan Abdel en Yoessef?
Ik geef alleen aan dat de straffen veel te soft zijn en dat ze dat in andere landen “beter” oplossen!
Ik wordt er overigens helemaal niet blij van om wie dan ook aan te vallen, helaas is het nodig om een weerwoord te geven op het wangedrag van velen met die afkomst of vind jij het allemaal prima wat er tegenwoordig allemaal gebeurd.

Kijk even naar wat er op het zwembad gebeurd is dit jaar, of op de Ducaton een aantal maanden geleden of neem de vele andere meldingen van intimidatie en geweldpleging of inbraken en diefstallen. Vind jij dat nou echt “normaal”? Ik niet en met mij vele vele anderen ook niet. Mogen die mensen die dit niet “normaal” vinden hier niets van zeggen? Dat is typisch Linkserikken denken.

O jee, onze lievelingetjes zijn (weer) negatief in het nieuws, jeetje, nou weet je wat, we zeggen dat iedereen die hier een negatieve mening over heeft racisten of populisten zijn. Zo keert de meerderheid zich tegen deze groep en is de aandacht van onze lievelingetjes weer af, want racisme is slecht en zomaar wat roepen ook.

Ik weet niet of het je opgevallen is, maar dingen gaan zoals ze nu gaan helemaal verkeerd.
Er komt straks een dag dat brave burgers een beetje klaar zijn met deze “gasten” die zich misdragen en het recht in eigenhand gaan nemen, simpelweg omdat de overheid faalt om het evenwicht te herstellen en het softe beleid uit Linkserikken hoek is hier heel erg debet aan en het wordt tijd dat een flink aantal jaren streng beleid, waar het gaat om handhaven en straffen de boel rechtzet voordat het te laat is.

     

Totaal aantal reacties: 404

Geregistreerd 2014-01-21

PM

reacties op “Jongelui in auto’s rondom kermis Edam spreken meiden aan”

TMN/Tom Veerman 2 september 2018 13:20 uur
Dit lijkt me een klussie wat vrij snel op te lossen is voor de pliesie.
Zo niet dan doe ik dat zelf wel effe volgende week.

Suzanne Schilder 2 september 2018 14:04 uur
Buitenlanders zal wel ?,weed telen is moeilijk geworden, dealen ook,willen niet werken maar wel veel geld om handen hebben dus nu op deze manier ,over de rug van onschuldigen jonge levensgenietende jonge mensen geld willen verdienen ,te walgelijk ,maar zegt genoeg over degene die dit doen hun( gedachtegang )niet veel goeds dus.

Roy de Smet 2 september 2018 14:30 uur
@Suzanne Schilder: duidelijk verhaal

Wilhel Mina 2 september 2018 15:03 uur
Gewoon in elkaar rammen die zooi. Maak foto’s van dat tuig en zet het online en vervolgens zoveel mogelijk delen. En helaas met dank aan de linkse partijen, er komt nog meer bij.

Roy de Smet 2 september 2018 15:08 uur
Ze zullen Wilhel Mina d’r zoon maar in elkaar rammen omdat één iemand die nou ff geen Nederlands kan een zootje ongefundeerde bagger op Groot-Waterland gooit…

 


groot-waterland.nl

Jongelui in auto’s rondom kermis Edam spreken meiden aan
Ouders van jonge meiden wees even alert! Bij de eendevijver in Edam!

Youssef Elyaakoubi Hebben jullie ook de aangesproken meiden gesproken om te vragen wat er aan de hand was of trekken jullie gewoon conclusies

Eildert Smit Bij de eendevijver in Edam stonden gisteravond continu jongens met auto’s meiden aan te spreken, te ronselen is waarschijnlijk een beter woord…

Ook aangesproken jongeren zelf geven aan dat het geen zuivere koffie is.

Youssef Elyaakoubi Hoop ik dat de politie daar extra aandacht aan gaat geven en met de jongeren ff een praatje gaat maken

Kevin Bond Youssef Elyaakoubi wat denk jij welke naam er aan hangt. Dirk of ...????????????????

Youssef Elyaakoubi Kevin Bond denk kevin

Koen Kras Julius Roeleveld wanneer stop je hiermee

Julius Roeleveld Had ik maar een auto

Wim Kras Dan raak je die ook kwijt

Jessy Veerman Anne-Marie Tol kijk je uit

Anne-Marie Tol Hulletjes zorgen voor geen aanspraak.

Bianc Wessels Manon Gedikink

Anja Guijt-Verhoeven Britt Guijt

Saskia Stapel-Joosten Roos Rentzenbrink

Roos Rentzenbrink Ja ze mag ook niet alleen bij de eendenvijver of naar huis

Saskia Stapel-Joosten Roos, gelukkig. Deze nare mannetjes kom je overal tegen helaas!

Michelle de Boer
Marijke Karregat Eendjesvangen schijnt vooral in trek te zijn bij die smiechten… Word je toch raar van in je lijf! ????

Lotje 2 september 2018 15:56 uur
@roy. Het is helaas zo dat 95% van de loverboys afkomstig is uit niet westerse culturen. Daar kun je lang of kort over praten. Het is een gegeven. Dat een deel(tje) van dit publiek ook nog speciaal uit Purmerend en Amsterdam noord komt naar onze kermissen met dit doel maakt het geheel extra vervelend. Ik denk dat daar de sentimenten vandaan komen.

Roy de Smet 2 september 2018 16:14 uur
Tja, sentimenten.
Maar als daarna volwassen mensen gaan dreigen dat jongens die bij de eendevijver in een auto zitten zomaar in elkaar geramd moeten kunnen worden (een ander wacht eerst even af of de politie soms ook Groot-Waterland.nl leest en gaat anders volgende week pas voor eigen rechter spelen) en er ook voor het gemak maar even een hele groep wordt aangewezen als collectieve dader, dan gaat mijn rechter oksel even kriebelen.


TMN / Tom Veerman 2 september 2018 19:05 uur
Dus dan kan je maar beter niet in een auto bij de eendenvijver gaan zitten.

McCook/ Martin Kok 2 september 2018 20:05 uur
@Roy, zeker geen dochters in de leeftijd van 12 tot 16? Volgens mij kun je in dit soort gevallen beter niet wachten totdat de politie ingrijpt. Dan is het te laat.

Overigens, hoe kun en wil je goedpraten dat er jongens in auto’s meisjes aanspreken en of ronselen? Wat valt daar aan goed te praten? Wat doen ze daar en waarom mag je als ouder daar niets aan doen als de politie het nalaat? Want je weet, politie kan pas iets doen als het te laat is.

Wilhel Mina / anoniem 2 september 2018 20:28 uur
Roy is een beetje naïef. Vast geen dochters . En die figuren die zich misdragen mogen van hem gepamperd worden .